"Doel is om jaarrond met onze machine in te spelen op behoefte van de klant"

Gottmann stationeert eigen blauwebesseninpakmachine bij Goes HC in De Meern

Tholen - Sinds eind augustus is de firma Gottmann in het bezit van een nieuwe BBC Curo 12 – blauwebesseninpakmachine. "Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen jaren en de constante vraag van zowel klanten als producenten hebben we besloten om in plaats van bij de bron de bessen zelf te gaan verpakken", vertelt Dennis Molenaar.

De bessenverpakkingsmachine is gestationeerd bij de firma Goes HC in De Meern. "Hier is een gehele verdieping ingericht voor het inpakken van de bessen en we willen hiermee inspelen op de wisselende behoefte van onze klanten", vertelt de importeur. "Het doel is om twaalf maanden per jaar deze service te kunnen bieden. Startend met het Zuidelijk halfrond vanaf augustus tot en met april en vanaf april/mei zullen we doorgaan met Europese bessen."

"Het verpakken van de bessen kan in verschillende punnets of emmers met daarop een gepersonaliseerd label van de klant of er kan gebruik gemaakt worden van ons nieuwe Pasion label. Tevens kan de klant kiezen voor punnets met deksel en/of zonder deksel, topseal verpakking of zelfs helemaal zonder afdekking. Alle punnets & topseal zijn uitsluitend van 100% gerecycled plastic", vertelt Dennis.

"Op de lange termijn verwachten we een substantiële groei en ook dan zullen wij blijven inspelen op de behoefte van onze klanten en producenten en uitbreiden met meerdere machines."

Voor meer informatie:
C. Gottmann
Escudostraat 12
2991 XV Barendrecht
Tel: +31 (0) 180 62 07 22
Fax +31 (0) 180 62 14 24
info@gottmann.nl
www.gottmann.nl

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven