Mucci Farms wint prijs met composteerbare verpakking

Het Canadese Mucci Farms heeft de Best Sustainable Packaging award gekregen op de PMA's Fresh Summit. Het bedrijf ontving deze onderscheiding voor de Simple Snack: plasticvrije verpakkingen die in de achtertuin te composteren zijn. 

De verpakking bestaat uit een tray die gemaakt is van landbouwafval en een afdekfolie dat gemaakt is van suikerriet en houtvezels met behulp van een proces dat de nadruk legt op sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

Mucci Farms sponsorde ook de jaarlijkse Centre for Growing Talent 5km-race, waarvan het bedrijf zegt dat het past bij hun doelstellingen om een gezondheids- en welzijnsbewust merk te zijn. Deelnemers aan de race kregen verfrissende met Smuccies Sweet Strawberries gemaakte smoothies aangeboden. Bovendien had het bedrijf een stand waar bezoekers een Simple Snack-pakket konden krijgen om mee naar huis te nemen.

Voor meer informatie:
Ajit Saxena
Mucci Farms
Ph: +1 (519) 326-8881 Ext 2253
asaxena@muccifarms.com
www.muccifarms.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.