Aanvullende diensten op het gebied van R&D en repro

Oerlemans Packaging opent Technology en Repro centre

Het Oerlemans Technology Centre en Repro Centre zijn officieel geopend. Op het gebied van plastic folie en verpakkingen zijn enorm veel ontwikkelingen. Oerlemans Technology Centre (OTC) is een partner voor hoogwaardig laboratoriumonderzoek op het gebied van folies en verpakkingen. Zij kan verschillende analyses en proeven uitvoeren. Tevens bieden zij als service trainingsmogelijkheden, innovatieondersteuning en verpakkingsadvies. Oerlemans Repro Centre (ORC) is de on-site reprograaf van de Oerlemans Packaging groep. Zij bieden diverse services als fingerprint profielen, fotospectrale metingen en begeleiden van drukspecificaties.


Joan Hanegraaf (managing director) en Matthijs van Oosten (wethouder economische zaken gemeente Altena) 

Oerlemans Technology Centre
OTC is een innovatieve organisatie gespecialiseerd in het analyseren en het ontwerpen van nieuwe folies en verpakkingen en de productie van proefmodellen en de verwerking tot eindproduct. Begeleiding op locatie hoort hier uiteraard bij. De combinatie van hoogwaardige laboratorium apparatuur en de meer dan 50 jaar R&D en productie ervaring zorgen voor een doelgerichte verpakkingsoplossing. Hierbij staan kwaliteit en efficiency centraal. OTC verbindt de wensen van de klant met de ontwikkelingen van de toekomst: Connect & Develop!Oerlemans Repro Centre
ORC onderscheidt zich door als repro studio 100% te zijn ingericht op het flexo drukproces van de OPACK vestigingen. In de studio is alle expertise op het gebied van flexodruk aanwezig. We kennen alle ins- en outs van het druk- en het eventuele confectieproces. We zijn de spin in het web tussen klant, ontwerpbureaus en onze drukkerijen. Het gehele traject wordt volgens de geldende standaard uitgevoerd: Right First Time!

Bekijk hier de video:Voor meer informatie:
Rob Verhagen
Oerlemans Packaging
rv@oerlemanspackaging.nl
0416-358100


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.