Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ADN Marketing: Beter zichtbaar bij potentiële klanten

AGF Detailhandel Nederland (ADN) is de belangenvereniging voor groenten- en fruit speciaalzaken in Nederland. We ondersteunen onze leden op vele terreinen van de bedrijfsvoering. Doel daarbij is de speciaalzaak in het straatbeeld te behouden en zorg dragen voor een (beter/goed) rendement. Een nieuwe dienst van ADN, in samenwerking met Trainews Media is ADN Marketing.

"Marketing is een veelomvattende term. Waar het om gaat, is dat je als ondernemer zichtbaar bent op alle terreinen. Dat is belangrijk, want als jij lokaal onder de aandacht bent van jouw potentiële klant, dan weten die jou beter te vinden. ADN Marketing verzorgt vanaf nu op die vele terreinen voor iedereen een passende oplossing om jouw doelgroep te bereiken. Zijn in de directe omgeving van jouw winkel klanten te vinden die ‘gezondheid’ belangrijk vinden of juist ‘gemak’? Of gaan jouw klanten vooral voor ‘goedkoop’? ADN Marketing zorgt ervoor dat je met de juiste communicatie uitingen precies jouw doelgroep bereikt.

Maatwerk
Wil je een jaar rond ontzorgd worden op het gebied van marketing? Inclusief een exclusief ‘zichtbaar lokaal plan’ en een marketing jaarplanning. Dan heeft ADN Marketing een aantal zeer aantrekkelijke marketingabonnementen die jou daarmee helpen. Al vanaf €7,50 per maand.

Of ben jij de ondernemer die liever zelf een planning maakt of acties bedenkt. Maar heb je wel behoefte aan een professionele uitwerking? Heb je af en toe drukwerk nodig? Wil je op korte termijn een huis-aan-huis verspreiding regelen? Dan kun je op www.adnmarketing.nl  heel gemakkelijk bestellen wat je nodig hebt inclusief de mogelijkheid om het door ADN Marketing te laten ontwerpen.

Heb jij vooral behoefte om online zichtbaar te zijn? Ook daarvoor heeft ADN Marketing een aantal aantrekkelijke producten. Zo heb je al een up and running website vanaf €30,- per maand. Ook voor een webshop ben je bij ADN Marketing op het juiste adres. Wil je actiever zijn op social media, maar mis je goede content? Daar heeft ADN Marketing ook een goede oplossing voor", aldus het persbericht.

Voor meer informatie
Trainews Media
www.adnmarketing.nl 
T: 0113 - 70 02 02.

Publicatiedatum: