Kant en klare salade met biefstuk

FiveStar Gourmet Foods, de producenten van het merk Simply Fresh, hebben een nieuwe salade met gegrilde biefstuk geïntroduceerd.De nieuwe Simply Fresh salade bevat een biefstuk met koriander, blauwe kaas, een groentenmix, geroosterde edamame en wortels met een balsamico blauwe kaasazijn. 

"We streven ernaar om onze samenwerking met Costco te versterken door te blijven voorzien in innovatieve producten waar hun leden naar verlangen", zei Tal Shoshan, CEO van FiveStar. "De incorporatie van vleeseiwitten in verse salades is complex binnen elke bedrijf dat werkt met verse voeding. Wij hebben echter onze uitvoering geperfectioneerd en leggen nu de lat hoger door het gebruik van biefstuk. Zo willen we onze consumenten voorzien van een eiwit optie die anders is dan wat er hen vandaag al wordt aangeboden."

Het aanbod van twee pakketten bevat twee losse salades van 170 gram. "Elke salade wordt geproduceerd in onze unieke vierkante kom met diagonale inzetstukken voor kruiden en dichtgeplakt met behulp van de gepatenteerde Ultra Fresh Sealed ™ -technologie. Deze technologie biedt de langste houdbaarheid in de sector zonder verlies van kwaliteit en voedselveiligheid", aldus Shoshan.

Voor meer informatie:
https://www.fivestargourmetfoods.com/  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven