bij Greydanus

Speciale aardappelverpakking voor de feestdagen

"Tijdens de decembermaand is er, logischerwijs, ieder jaar weer volop aandacht voor de feestdagen. Dit is overal terug te zien. In dit kader kunnen de aardappelen van Greydanus niet achterblijven. Elke twaalfde maand van het jaar heeft Greydanus speciale kerstverpakkingen en dit jaar is geen uitzondering. Er zijn weer speciale verpakkingen ontworpen en die worden vanaf 10 december in gebruik genomen. Door de verpakking krijgt het product een unieke uitstraling wat uitermate geschikt is voor een feestelijke display in de schappen en voor gebruik bij een diner voor de feestdagen. De verpakkingen zijn echter nu al beschikbaar zodat er eerst kennis met het product gemaakt kan worden, alvorens ze te gebruiken voor bijvoorbeeld het kerstdiner."

"De feestelijke verpakkingen verschillen elk jaar weer, al kan het zo zijn dat als het deze keer erg goed bevalt, deze volgend jaar weer worden gebruikt. Door deze verpakkingen willen wij ons 'kleinere' assortiment ook meer onder de aandacht brengen. De doelgroep is eigenlijk onze gehele klantenkring, dus zowel supermarkten als de groenten- &speciaalzaken", vertelt Niels Krist. "Sinds kort zijn we ook actief op Facebook en Twitter, daar kunnen klanten en consumenten ons ook volgen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes."Voor meer informatie:
Aardappelgroothandel Greydanus
De Kuinder 12
8444 DC Heerenveen
Telefoon: 0513-68 12 68
Fax: 0513-681263
www.aardappelgroothandel.eu
www.twitter.com/GreydanusBV
www.facebook.com/Greydanus.Aardappelgroothandel


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.