Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Poolse appelen populair in China"

Henry Wang van Jiutai Modern Agriculture: "Sinds Poolse appelen in 2016 toegang kregen tot China, is tijdens de afgelopen 2 jaar de vraag naar importappelen sterk gestegen en neemt de import jaar op jaar toe."

"In 2018 daalde de hele appeloogst in China door weersomstandigheden en het tekort stuwde de prijs flink op. Tijdens het zelfde jaar kreeg Polen een enorme oogst. De teelt en kwaliteit waren beiden goed, wat de waarde van de appelen deed stijgen en een goede gelegenheid voor Poolse importappelen creëerde. Vorig jaar importeerden we 34 containers appelen uit Polen. Nu de Chinese markt geleidelijk aan uitbreidt en de vraag sterk groeit, zijn we van plan dit jaar 150 containers te importeren. De Poolse Ligols en Red Jonaprinces zijn heerlijk knapperig, zoet en sappig en precies waar Chinezen van houden. Nadat het gewas geoogst is, wordt het opgeslagen in ULO cellen. Omdat er momenteel maar een paar bedrijven op de markt zijn die Poolse appelen importeren, liggen onze afzetprijzen dit seizoen behoorlijk hoog."

"Geïmporteerde appelen worden in koelcontainers naar China verladen. Onze afzetkanalen omvatten groothandels, supermarkten, retailketens en e-commerce. Onze producten worden in de meeste delen van China afgezet. Enkele worden door ons opnieuw verpakt voor de online markt, vooral in dozen van 1 kg en van 4 kg."

Voor meer informatie:

Henry WANG
Jiutai Modern Agriculture Co., Ltd. 
Tel: +86 136 8503 3992
Email:henry@chinajtny.com  
Web: www.chinajtny.com 

Publicatiedatum: