Jazz Snackers

Jazz snackappel ideaal voor in de lunchtrommel

Jazz Snackers, zoete appelen in snackformaat met een licht zuurtje,  staan op het punt de Aziatische markt dit seizoen te veroveren. 

Jazz Snackers is het kleine zusje van het premium Nieuw-Zeelandse appelras Jazz van T&G Global. 

Sinds zij in 2002 op de markt verschenen, hebben Jazz appelen internationaal naam gemaakt. Vandaag de dag worden ze in 14 landen geteeld en in ruim 60 landen over de hele wereld afgezet.

“Moeder natuur heeft de appelen dit seizoen wat zoeter en kleiner gemaakt," zegt Brenda Galbraith , manager marketing service. "Deze prachtige kleine appelen zullen van het lunchmoment een jazzmoment maken." 

Jazz Snackers zijn handig mee te nemen, sappig, zoet en knapperig. Ze kneuzen niet zo snel en zijn daarom de ideale toevoeging aan de lunchtrommel. Ze zijn ook perfect voor drukbezette moeders en passen in iedere handtas. 

De introductie van de Jazz Snackers appelen viel in Vietnam, Thailand en China samen met de viering van de Dag van het Kind, op 1 juni, een dag waarop kinderen in de schijnwerpers staan. 

De introductie zal ondersteund worden door een geïntegreerde reclamecampagne, die onder meer zal  bestaan uit de Active Kids Challenge en waarbij giveways worden uitgedeeld voor aankopen in de winkels en andere activiteiten worden georganiseerd. 

"Appelliefhebbers in Azië hebben het ras Jazz omarmd," zegt Brenda. "Momenteel zijn China, Vietnam en Thailand de snelst groeiende markten voor ons ras en we zullen ons ook in de toekomst op deze opkomende markten blijven richten."

Jazz Snackers worden in een vrolijke, gebruiksvriendelijke verpakking verkocht waarop de schattige Jazz-karakters staan afgebeeld. 

 

Voor meer informatie:
Belinda Abernethy
T&G Global
Tel: +64 (0) 27 564 7436 
Email: Belinda.Abernethy@tandg.global


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven