Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italië: Ambrosia appelseizoen loopt ten einde

 

 

Het seizoen voor de Ambrosia appel zit er bijna op. Het fruit heeft ruimte kunnen vinden voor verdere ontwikkeling, ook in het kader van het Europese appelseizoen, dat niet zonder problemen verliep.

 

 

 

"Over het algemeen was het geen makkelijk appelseizoen, maar ik moet zeggen dat we met de Ambrosia appel de kwaliteit en beschikbaarheid vanaf het begin hebben kunnen waarborgen. Hierdoor hadden we geen problemen met de kalender. De komende weken zullen we het seizoen afsluiten met de laatste geplande leveringen aan belangrijke Europese landen zoals Spanje en Duitsland en ook aan onze eigen markten. Uit Italië en de zojuist genoemde landen kwam veel goede feedback", zegt Marco Rivoira van de gelijknamige Groep uit Piëmont.

"Van onze kant kunnen we zeggen dat het seizoen verloopt zoals verwacht en gepland in alle opzichten. Naast de door Marco Rivoira benoemde markten, kwam er ook goede feedback vanuit het Midden-Oosten en vanuit Azië. In de komende weken zullen we onze laatste beschikbare appelen op de markt brengen waarna we ons zullen gaan bezighouden met het volgende seizoen. De verwachting is dat er meer volumes zullen zijn dankzij een aantal nieuwe boomgaarden", zegt Fabio Zanesco, commercieel directeur van VI.P Val Venosta. 

"Ook vanuit het oogpunt van marketing denken we na over hoe we onze klanten volgend seizoen kunnen ondersteunen, zeker als het gaat om instore activiteiten. We denken dat dit de sleutel kan zijn tot meer bekendheid van de Ambrosia appel", concluderen Fabio en Marco.

 

 

 

 

 

 

Publicatiedatum: