Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italië: Melinda consortium viert 30-jarig jubileum

Het merk Melinda werd in 1989 opgericht door de coöperaties Val di Non en Val di Sole. Om haar dertigjarig jubileum te vieren, zal coöperatie Cocea, een van de zes onderdelen van het consortium, haar appelsorteerinstallatie, vernieuwen.

Bekijk alle foto's!

"We zullen een technologie installeren die ons de mogelijkheid biedt om de interne kwaliteit van het fruit op een niet-invasieve manier te beoordelen. De activiteiten zullen starten in mei en doorgaan tot januari 2020. Ondertussen zal de verwerking worden overgedragen aan andere faciliteiten", kondigde directeur Michele Odorizzi aan.

Bekijk alle foto's!

Melinda telt 4000 partners, 1300 medewerkers, 6700 hectare in twee valleien met 6 rassen. In 2018 had het 440.000 ton appelen voorradig. Elke dag bezorgen 80 vrachtwagens de appelen in heel Italië (30% gaat naar het buitenland).

Bekijk alle foto's!

"Momenteel is er een reclamecampagne op de Spaanse TV en dat gaat heel goed. We hebben onze afzet in Spanje verdubbeld en India wordt ook een vrij belangrijke markt voor ons", zegt Odorizzi.

Bekijk alle foto's! De Mondo Melinda winkel zal ook worden vernieuwd

"Uit alle onderzoeken blijkt dat ons merk het bekendst is en dat we niet per toeval 2,5 miljard stickers per jaar kopen", legt marketingmanager Andrea Fedrizzi uit.

Bekijk alle foto's!

Mondo Melinda is de winkel in de buurt van cooperativa Cocea in Segno di Predaia in Trento. Alle producten die zijn gemaakt van Val di Non-appelen zijn hier te vinden. Melinda staat het gebruik van het merk toe dankzij specifieke overeenkomsten, op voorwaarde dat de beste kwaliteit en het gebruik van merkappelen worden gegarandeerd.

Bekijk alle foto's! Een wandeling tussen de kraampjes van Florinda

Tijdens de tour georganiseerd door Melinda voor een groep journalisten, werd ook Florinda bezocht. Dit is een lokaal evenement dat plaatsvindt wanneer de appelbomen bloeien. De straten van de stad worden een openluchtmarkt met kraampjes met typische lokale producten.

Bekijk alle foto's!

Het evenement kan groeien en verbeteren, vooral als organisatoren erin slagen om het meer karakteristiek te maken, gekoppeld aan de wereld van de appel en zijn derivaten.

Voor meer informatie:
Mondo Melinda
Segno di Predaia (TN)
via della Cooperazione, 21
Tel.: +39 0463.469299
Email: mondomelinda@melinda.it
Web: www.melinda.it

Publicatiedatum: