Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Snelle groei export diepgevroren groenten van China naar het VK"

Xu Chuangang van Rizhao Lvtuo Food: "Overzeese inkopers zijn pessimistisch over de uitkomst van de voortdurende Brexit onderhandelingen. Het gevolg ervan is dat Britse importeurs hun activiteiten hebben verhoogd. We zien een snelle groei in de export van onze diepgevroren groenten."

Verwerkingsfabriek

Diepgevroren

"We kopen de ingrediënten voor onze diepgevroren knoflook- en gemberproducten in teeltgebieden in Shandong. De ingrediënten voor onze diepgevroren uienproducten komen uit verschillende provincies. Als we naar de markt kijken, dan volgt de prijs van diepgevroren groenten de fluctuaties in de prijs van de ingrediënten. Maar als we contracten met onze klanten tekenen, dan tekenen we voor jaarrond levering. Dit betekent dat we betrekkelijk grote risico's lopen, terwijl onze klanten garanties hebben."

Diepgevroren groenten

Diepgevroren

"De Chinese export van diepgevroren groenten heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld, maar de markt raakt verzadigd. Veel verwerkingsbedrijven hebben hun aandacht al verlegd naar verschillende binnenlandse markten, zoals die voor diepgevroren maïs, erwten, wortelblokjes en groentenmix. De binnenlandse vraag naar diepgevroren groenten groeit."

Diepgevroren

Diepgevroren

"Onze belangrijkste exportproducten zijn momenteel diepgevroren knoflook- en gemberproducten en een mix daarvan. We exporteren hoofdzakelijk naar Europa, Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika. De export naar het VK is relatief hoog. Onze capaciteit is 5.000 ton knoflook, 5.000 ton gember en 10.000 ton uien. In de toekomst hopen we ons marktaandeel op overzeese markten uit te breiden."

Contactpersoon: Xu Chuangang

Rizhao Lvtuo Food Co., Ltd.

E-mail adres: 18613627219@vip.163.com 

Tel. nr. (WeChat ID): +86 186 1362 7219 

Publicatiedatum: