Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer groenten sluipen vleesafdeling Coop binnen

Meer groenten sluipen de vleesafdeling van supermarktketen Coop binnen. Aanleiding is het succes van een eerdere introductie van zogenaamde twee hybride vleesproducten waarin 30 procent groenten is verwerkt. Ze voegen daar zes nieuwe producten aan toe, in het assortiment vlugklaarvlees.

Coop werkt voor de introductie samen met leverancier Enkco Foodgroep. De producten nemen in het assortiment van Coop de plaats in van de oorspronkelijke vleesproducten. Het gaat daarbij om boomstammetjes, (runder-)gehaktschnitzels, cordon bleu en runderhamburgers. Eerder waren al groentengehaktschnitzels en serranovinken in het schap gelegd. ‘Met unieke vleesproducten met 30 procent groenten helpt Coop de consument gezonder te leven zonder dat zij daarvoor hun eetpatroon hoeven te veranderen’, zegt het supermarktbedrijf.

Bron: Coop

Publicatiedatum: