Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Junami speelt in op Wereld Complimentendag

"Junami is het oogstjaar 2018-2019 goed begonnen. De promotie van Junami is van start gegaan met een op de supermarkt gerichte radiocampagne en originele scholenpromotie. Een mooie kwaliteit Junami verdient het om in het zonnetje te worden gezet", aldus Inova Fruit.



Wereld Complimentendag “We kondigen vandaag de internationale Promotie campagne aan, welke rondom vrijdag 1 maart “Wereld Complimenten Dag” is gebouwd. Voor Junami een “Ankerdag”, welke we jaarlijks willen laten terugkeren”, licht Philip Smits, directeur van Inova Fruit bv toe.

Junami wil voortaan jaarlijks op deze dag iedereen een complimentje geven voor het feit dat ze een slimme keuze maken voor een “gezonde break”. Op iedere Junami appel zit een complimentje. Deze actie wordt ondersteund met een grote social media campagne (Facebook en Instagram).



Later in het jaar zal ‘follow up’ aan deze actie worden gegeven middels diverse ludieke sampling activiteiten.

"Junami, de ideale break Junami is de ideale break voor tussendoor; of je nu aan het sporten bent, of aan het werken, op een feestje bent of helemaal opgaat in een film. Zo zijn er veel Junami break momenten op te noemen. Deze momenten zullen tijdens de Junami promotie campagne volop worden benadrukt. Want uit consumentenonderzoek blijkt dat na een Junami break je dorst is gelest en je je weer helemaal fit voelt", aldus Inova Fruit. 

Voor meer informatie:
Inova Fruit 
Industrieterrein 'De Watermolen'
Deilseweg 7, 4191 NX Geldermalsen
+31 (0)345 578631
info@inovafruit.nl 
www.inovafruit.nl 

Publicatiedatum: