Nieuwe groentensnack

Calbee North America, bekend vanwege haar Harvest Snaps, zal tijdens de vakbeurs Natural Products Expo West Popper Duos presenteren, het eerst product dat onder de merknaam Honestly Veggie op de markt komt en dat als hoofdingrediënt groenten bevat, vrij is van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en heerlijk krokant gebakken is. 

"We kijken ernaar uit onze Popper Duos te presenteren," vertelt Paul Laubscher, marketingdirecteur van Calbee North America. "Consumenten willen dat verantwoorde snacks niet alleen heerlijk smaken maar ook een prettige textuur hebben. Popper Duos voldoet aan beide wensen."

Popper Duoas bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en worden gebakken in plaats van gefrituurd. De snack is in drie smaken verkrijgbaar: Mac & Cheese, BBQ & Ranch en Zesty Queso. Volgens Calbee vormen vers geoogste groenten het hoofdbestanddeel van deze snacks. 

“Popper Duos werden ontwikkeld voor gezondheidsbewuste consumenten die hun kinderen een lekker maar verantwoord tussendoortje willen geven," vervolgt Laubscher. "De voornaamste ingrediënten van deze snack zijn groene erwten en rode linzen. Popper Duos zijn een heerlijk en gezond alternatief voor gewone snacks en een geweldige manier om kinderen meer groenten te laten eten."

De vakbeurs Natural Products Expo West staat in het teken van natuurlijke, biologische en gezonde producten en wordt van 5 tot 9 maart 2019 gehouden in het Anaheim Convention Center in Anaheim, Califonië. 

Voor meer informatie:
Ashley Thomas
ashleythomas@srw.agency
www.popperduos.com


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven