Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: ingrediënten voor verse soep in glazen pot

Tijdens Fruit Logisica kwam het Italiaanse Agroama met Life Soup, een mix van seizoensgroenten voor verse soep. Het is verkrijgbaar in vijf verschillende varianten en kan meteen worden bereid.

"De belangrijkste eigenschap van onze soepen is dat het gaat om verse groenten in een glazen pot. We bieden de consument vijf verschillende recepten. Vier hiervan variƫren naar gelang het seizoen. De groenten zijn vers, niet gekookt of diepgevroren en door het glas behouden ze hun frisse uitstraling", zegt Cristiano Pallavicino, directeur van Agroama.

Deze soepen kunnen op twee manier worden bereid: in een pan of in de oven of magnetron, een beetje water erbij en vervolgens 8 minuten laten koken.

"In maart zullen we starten met de afzet. Elke verpakking bevat niet alleen een pot met groenten maar ook instructies omtrent de bereiding. Alle materialen zijn recyclebaar: het glas, de aluminium deksel en het papier. Hiermee proberen we de milieu-impact tot een minimum te beperken", zegt de directeur.

Contact:
Agroama
via Cerva 98
00143 Roma
Cristiano Pallavicino
Tel.: +39 0773.800022
Email: c.pallavicino@agroama.it
Web: www.lifesoup.it

Publicatiedatum: