"Vernieuwende combinaties van gevulde groenten en fruit"

Groothandel Claessens presenteert Garnifood assortimentTholen - Groothandel Claessens is gespecialiseerd in het leveren van een totaalassortiment aan horeca en grootkeukens. Tijdens de Horeca Expo wordt het volledige aanbod dan ook gepresenteerd. "De vraag van de klant is voor ons het belangrijkste en we gaan daarvoor heel ver in het assortiment", benadrukken Tom Claessens en Carl Surmont. "Op deze beurs kan iedereen zien wat we aanbieden."


Tom Claessens bij het assortiment

"We groeien eigenlijk elke dag en dit komt dat wij blijven vasthouden aan onze pijlers, namelijk: kwaliteit, versheid en service. Naast het leveren van de producten zorgen we ook voor de juiste productinformatie. Al onze medewerkers hebben gedegen kennis van de producten en dit uit zich ook naar de klant toe. De pijlers staan ook op de juiste manier met elkaar in verbinding."


Nieuw: de soepen van Fruxino

"Nieuw in ons assortiment zijn de verse soepen die we vermarkten onder ons eigen merk Fruxino. Deze soepen bevatten alleen verse ingrediënten en zijn gebruiksklaar. Wat we sinds kort ook aanbieden onder de noemer 'Garnifood' zijn vernieuwende combinaties van gevulde groenten en fruit. Zo worden bijvoorbeeld minicourgettes gevuld met risotto of uitgeholde miniwortels met erwtencrème.Er zijn nu 35 combinaties verkrijgbaar en elke groente of fruit kan de klant ook uitgehold zonder vulling verkrijgen. Hiermee willen we inspelen op de vraag naar originele vegetarische gerechten en zorgen deze producten voor grote tijdswinst. Dit is echt nieuw in de wereld van diepvriesgroenten en fruit."


Belangrijke producten van Groothandel Claessens zijn de cressen van Koppert Cress. Deze staan ook uitgebreid gepresenteerd in de stand en Alfred Verhagen geeft de bezoekers een lekkere smaakbeleving mee.

Voor meer informatie:
Tom Claessens
Groothandel Claessens/Belgian Fresh Food N.V.
Kielsbroek 4
Magazijnen 84-87
Groothandelsmarkt
2020 Antwerpen
Tel: +32(0)3 2374429
Fax: +32(0)3 2482068
www.groothandelclaessens.be

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.