Staay Food Group

Bloemkoolmix en Tapas tomatenmix spelen in op de nieuwe foodtrends

Met de feestdagen voor de deur komen er twee nieuwe producten op de markt: een gekleurde bloemkoolmix en een tapas tomatenmix. "Deze spelen mooi in op de trends van “shared-dining” en “instagrammable food”", aldus Staay Food Group die beide producten zijn in samenwerking met partners in Spanje heeft ontwikkeld.

Tomatolio: voor borrel en tapas
De tomatenmix bestaat uit rode en gele snoeptomaatjes, een flesje olijfolie en een zakje zout. Dit geheel is verpakt in transparant gesealde bakjes van 250 gram. Tomatolio is een product dat zich uitstekend laat combineren met getoaste plakjes brood als verantwoorde borrelsnack of tapasvariant.

Tricolor bloemkoolmix: kleurvariatie en minder geur
Nieuw in één 6 kg doos is een mix van oranje, groene en paarse bloemkool voor meer variatie in het schap én op tafel. De oranje en paarse variant hebben bovendien andere, wat meer crispy bite dan de groene en witte bloemkool. Om de kleurvariatie ook op tafel te behouden dient de paarse bloemkool wel gestoomd te worden of bereid te worden in de magnetron. Bij het koken lukt dit alleen nadat de bloemkool kort geblancheerd wordt en men deze weer laat afkoelen alvorens echt te gaan koken. Naast de variatie in kleur en de andere bite van deze bloemkoolmix, is er nog een groot voordeel. De gekleurde bloemkool ruikt aanmerkelijk minder tijdens het koken dat witte bloemkool.

Beide producten zijn in deze vorm in Nederland alleen bij Staay Food Group beschikbaar. Bij een succesvolle proefperiode kunnen de producten worden opgenomen in het vaste assortiment.

Voor meer informatie
Staay Foud Group
Nieuwland Parc 140
3351 LJ Papendrecht
marketing@staayfoodgroup.nl
www.staayfoodgroup.com   

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.