Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee nieuwe culinaire saladekits voor Amerikaanse consument

Fresh Express heeft weer twee producten aan haar groeiende assortiment smaakvolle saladekits toegevoegd: de Chopped Caesar Kit en Pumpkin Panzanella Kit.

Fresh Express maakt het steeds makkelijker om thuis van culinaire salades te genieten. Door samen te werken met chefkoks heeft het bedrijf saladekits samengesteld die eenvoudig te bereiden zijn en de dagelijks maaltijd wat extra's geven. Caesar, de meest verkochte variant, is vanaf nu ook in het Chopped Kits-assortiment verkrijgbaar. Met de Pumpkin Panzanella Kit voegt het bedrijf een smaakvolle seizoenssalade toe. Beide kits zijn gebruiksvriendelijk verpakt en bevatten alle ingrediënten om een heerlijke salade voor het hele gezin op tafel te kunnen zetten. 

Met deze twee nieuwe producten biedt Fresh Express consumenten de mogelijkheid om eenvoudig thuis een restaurant waardige salade te bereiden, waarbij gekozen kan worden uit zowel bijzondere als vertrouwde smaken.

Pumpkin Panzanella Kit – Proef de herfst met deze heerlijke melange van rucola,  baby-boerenkool, croutons van maïsbrood met pompoen, chow mein noedels, pompoenpitten, cranberry's met kersensmaak en een verrukkelijke vinaigrette van appel en Dijon-mosterd.

Caesar Chopped Kit – Deze populaire klassieker is nu verkrijgbaar met knapperige  romaine sla, kruidencroutons, gemalen peper, vers geraspte Parmazaanse kaas en een heerlijk romige Caesar-dressing.

"We weten dat Caesarsalade en producten met pompoen vandaag de dag favoriet zijn bij consumenten en nu geven we hen de kans hier thuis van te genieten," aldus Michael Golderman van Fresh Express. "De koks in onze Fresh Express Innovation Kitchen hebben diverse recepten uitgeprobeerd en zorgvuldig smaakcombinaties samengesteld met unieke ingrediënten om de consument thuis een culinaire smaakervaring te kunnen bieden."

Publicatiedatum: