Dole gaat samenwerken met Safeway Fresh Foods

Dole Fresh Vegetables heeft in Safeway Fresh Foods uit Vineland, in New Jersey, een partner gevonden om nieuwe producten te ontwikkelen. "Door onze samenwerking, breidt Dole Fresh Vegetables haar portfolio uit met onder andere een volledige lijn ready-to-eat salades, snacks, versgesneden schotels, groenten met toegevoegde waarde en veel andere mogelijkheden," aldus Michael Solomon, president van Dole Fresh Vegetables in een persbericht.

"Safeway brengt een stevige productie met zich mee die Dole's innovatie- en verkoopstrategie aanvult. Er is veel synergie tussen de bedrijven, wat uiteindelijk voor onze klanten en consumenten nieuwe producten oplevert die tegemoet komen aan de vraag in de markt."

Dole gaat ook samenwerken om nieuwe productlijnen op te zetten. De eerste worden in 2019 verwacht. "Dole en Safeway Fresh Foods hebben een lange geschiedenis waarin we al jaren samenwerken op verschillende projecten," aldus Frank Tadesco, CEO van Safeway Fresh Foods moederbedrijf Safeway Group. "Dit partnerschap stelt ons in staat gebruikt te maken van elkaars resources en elkaar te versterken in de ontwikkeling van nieuwe producten."

Meer informatie:

Dole Food Company, Inc.
Tel: 1-800-356-3111 
www.dole.com/en   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.