Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Feestelijke lancering TomTrom met Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij, op dit moment bekend van de musical Shrek, lanceerde op 6 november op basisschool De Speelleerhorst in Naaldwijk het handige bewaartrommeltje voor de Tommies snoeptomaatjes: de TomTrom. Met een uitbundig optreden werden alle kinderen en leraren in beweging gebracht en maakte Kim-Lian het feest compleet. 



Op het schoolplein kwam Kim-Lian aanrijden in de elektrische Tommies auto, waarna ze alle leerlingen welkom heette en haar eerste liedje ten gehore bracht. Jos van Mil nam daarna de microfoon over om meer te vertellen over de TomTrom, waarna Kim-Lian liet weten dat ze de TomTrom een ideaal trommeltje vond om mee te geven naar school aan haar dochter van vier jaar.



Met de TomTrom kan ieder kind zeven kleine, lekkere tomaatjes eenvoudig en zonder beschadigingen meenemen naar bijvoorbeeld school. Dit stimuleert gezond eten buitenshuis. Na het bekend maken van de winnende klas, foto’s maken en nog een feestelijk nummer, gingen alle leerlingen van de Speelleerhorst uitgelaten naar huis. 



De TomTrom is een initiatief van Tommies, ontwikkeld in samenwerking met VacuVin en wordt ondersteund door The Greenery, het Voedingscentrum en de Rabobank. In de broodtrommel rollen de snoeptomaatjes rond en in de tas worden ze geplet. Met de TomTrom behoort dit tot de verleden tijd. 



Ook directeur van het Voedingscentrum, dhr. Felix Cohen, is enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling: ‘De verpakking met zeven snoeptomaatjes maakt het voor kinderen leuk om dagelijks een flinke portie groente te eten. De gezonde keuze wordt zo heel makkelijk. En dat is belangrijk, want kinderen in de groei hebben de voedingstoffen die in groente zitten, hard nodig.’ Het duurzame doosje kan meerdere keren gebruikt worden en is geschikt voor in de vaatwasser.



Voor meer informatie:
LisetteRuigrok
Mobiel +31 (0)6 83 00 86 13
lisette@tommies.nl
www.tommies.nl
www.greenco.nl
Publicatiedatum: