Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landelijk onderzoek social media gebruik in logistiek

Omdat Social media steeds meer een onderscheidend middel voor succes zijn is volgens de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland het goed inzetten van social media ook in de logistiek steeds belangrijker. Het gaat daarbij om snellere informatie, goede service en het vinden van de juiste partners. Met een aantal partners start men deze week een groot onderzoek naar dit onderwerp.



Logistieke ondernemers die social media doelgericht willen inzetten ondersteunt de KvK met een social media voucher. Hiermee kunt u de helft van uw investering vergoed krijgen, tot een maximum van 750 euro. Met deze voucher kunt u deskundige hulp inschakelen om een social media plan op te stellen.

Klik hier op de website van het onderzoek


Ronald Wielemaker, Wielemaker Transport, Middelburg
“Laatst zocht iemand een oplossing voor tempex verpakkingsmateriaal op Twitter. In een reactie vertelde ik dat wij die afvalstroom kunnen verwerken en niet veel later was de opdracht binnen. Ik reageer dan ook allang niet meer alleen op tweets over transport- of afvalvraagstukken. Doordat ik zowel leverancier, afnemer als partner kan zijn, is mijn netwerk steeds groter geworden.”

Niels de Wit, Seger Transport, Breda
“We hebben pas sinds kort bepaald dat we actief met Twitter aan de slag gaan. Ik breng nieuws over ons bedrijf en maak bijvoorbeeld melding van ruimte op onze transporten naar Italië en Spanje. Dat biedt kansen op samenwerking. Ik las bijvoorbeeld over internationaal vervoer van gevaarlijke stoffen en heb vervolgens direct gemeld dat wij dit kunnen verzenden.”

Bron: KVK
Publicatiedatum: