Onder label ArtiSun Farms

VS: EuroFresh Farms komt met nieuwe snacktomaten

EuroFresh Farms, een producent die het hele jaar door in tomaten en komkommers uit broeikassen (van Willcox en Snowflake, Ariz.) handelt, kondigt een nieuw ras snacktomaat aan, exclusief voor EuroFresh Farms. Onder het nieuw gecreëerde label ArtiSun Farms worden de Redi Bites verpakt in een bakje dat qua ontwerp op een kas geïnspireerd is. Consumenten kunnen de tomaten, ter grootte van een druif, hierin spoelen en bewaren."We zijn blij de Redi Bites en ArtiSun Farms aan onze trouwe klanten te kunnen introduceren", zei Mark Cassius, uitvoerend vicepresident van EuroFresh Farms. "We hebben meer dan een jaar gewerkt aan het creëren van het perfecte bakje waarin we deze unieke snacktomaat, voor gemakkelijke consumptie, kunnen aanbieden. Daarnaast reflecteert de ontwikkeling van ons nieuwe label, ArtiSun Farms, onze passie voor de kunst achter het telen van de best smakende producten."

De beoordelingen van de testmarkt zijn positief: retailers geven hun voorkeur aan de zoete smaak van de tomaat en de aantrekkelijke, maar toch functionele verpakking die zich makkelijk laat opstapelen. Met minder dan 100 calorieën per portie, zijn de Redi Bites gezonde meeneemsnacks.

"Dit product is één van de vele producten die EuroFresh overweegt voor zijn snackcategorie", zei Cassius. "Wij denken dat de snackcategorie het komende jaar een steeds groter onderdeel van onze productlijn zal worden, aangezien we ernaar streven aan de vraag van onze consumenten tegemoet te komen. Deze vraag richt zich steeds meer op gemakkelijke, smaakvolle en gezonde snacks."

Voor meer informatie:
EuroFresh Farms
Tel: +001 520 384-4621
www.eurofresh.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.