Robert Weyers en Henri Michiels

Ondernemers achter Smood for You ontvangen prijs

Henri Michiels en Robert Weyers, initiatiefnemers van Smood for You, zullen eind november tijdens de uitreiking van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas de 'Jo Janssen'-prijs in ontvangst nemen. De werkgroep uit de Stichting Ondernemersprijs Horst aan de Maas, bestaande uit ondernemers uit Horst aan de Maas, heeft dit donderdag 27 september bekendgemaakt. De ‘Jo Janssen’-prijs wordt uitgereikt aan ondernemers die op een of andere wijze in het oog springen of onderscheidend zijn.
 
Henri Michiels is ontwikkelaar en producent van productietechnieken voor onder andere de foodsector. Robert Weyers is eigenaar van Weyers GmbH, een handelsbedrijf in groenten en fruit. Beiden zijn initiatiefnemers van Smood for You, een product van Smood bv.

Smood verwerkt Noord-Limburgse groenten en fruit met innovatieve technieken uit diezelfde regio tot nieuwe, slimme en gezonde finger food zonder toevoeging van suiker, zout en vet. Smood werkt nauw samen met ondernemers uit de regio. In 2012 heeft Smood een drietal nieuwe producten geïntroduceerd, die tot een niche in de voedingsmarkt mogen worden gerekend: Smood Appel Peer Braam, Smood Tomaat Basilicum en Smood Aziatische kruiden. Met deze producten biedt Smood een nieuw soort fingerfood. Op de Floriade 2012 heeft Smood een eigen inzending: de Smood Smart Food Factory, gelegen op het inzendingenveld Education & Innovation.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.