Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe frisse look voor nieuwe oogst Harvest of Health

Vandaag zijn de eerste Harvest of Health trostomaten van de nieuwe teelt geoogst. De bekende lycopeen rijke trostomaten die bekend staan om hun dieprode kleur, volle smaak en authentieke robuuste vorm zijn verpakt in de vernieuwde lijn van Harvest of Health. De vernieuwde lijn van Harvest of Health straalt meer sfeer en beleving uit en communiceert duidelijk de drie kernwaarden van deze tomaat.

Nieuwe uitstraling

De vernieuwde uitstraling zorgt ervoor dat de boodschap van de Harvest of Health trostomaten duidelijk is voor de consument. Behalve een heerlijke volle smaak en dieprode kleur is deze tomaat ook nog eens zeer rijk aan lycopeen. Lycopeen is een belangrijke antioxidant die het lichaam helpt bij de bestrijding tegen vrije radicalen. Om dit gezonde aspect van de Harvest of Health producten beter door te vertalen naar de consument straalt de nieuwe verpakking meer sfeer en beleving uit. Deze nieuwe frisse look is ook doorvertaald naar de kleinverpakkingen, folder, etiketten en de website. Op de website www.harvestofhealth.nl kan men meer informatie vinden over de producten, telers en staan een aantal zeer smaakvolle recepten.



Teelt

FrEsteem teler Lans teelt de Harvest of Health trostomaten. Teeltbedrijf Lans heeft twee bedrijven, één in het Westland (32 ha) en één in Zeeland (20 ha). Lans is er trots op producent te zijn van Harvest of Health producten. De tomaten worden geteeld op de Lans locatie aan de Burgerweg in De Lier. Hier wordt geteeld in drie kassen waarbij er bij twee de mogelijkheid is tot belichten. Doordat er een combinatie mogelijk is van belichte en onbelichte teelt kan de teelt op verschillende momenten worden gestart. Hierdoor zorgt Lans ervoor dat de Harvest of Health trostomaten jaarrond verkrijgbaar zijn.

FrEsteem

Lans is lid van Telersvereniging FrEsteem. Één van Nederlands grootste op het gebied van paprika en tomaat. Met een areaal van 491 ha bestaat FrEsteem uit een vooruitstrevende groep van vijftien tomatentelers en zevenentwintig paprikatelers bij wie topkwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid, innovatie en diversiteit hoog in het vaandel staan. De producten van FrEsteem worden in de markt gezet via verkoopdochter FresQ FrEsteem. Voor meer informatie over FrEsteem kunt u terecht op www.fresteem.nl

Meer informatie
Wilt u meer informatie of zou u een keer zelf bij Lans in de kas willen kijken? Neem dan contact op met Jaco Hoogerbrugge van FresQ FrEsteem via jaco@fresteem.nl 
Publicatiedatum: