Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Frank Levarht: "Tal van afnemers willen graag eerder overschakelen"

Braziliaans meloenenseizoen drie weken eerder van start bij Levarht

Tholen - Sinds vorige week is het Braziliaanse meloenenseizoen weer afgetrapt bij Levarht. "De start is bij ons drie weken eerder dan vorige seizoenen", vertelt Frank Levarht. Hij ziet goede kansen voor het Braziliaanse seizoen. "Spanje loopt op zijn eind en vanwege de langere shelf life van de Braziliaanse meloenen zijn er al een tal van afnemers die graag eerder willen overschakelen op Braziliaanse meloenen."



"Ondanks de lagere prijzen van de laatste Europese oogst, zijn de klanten bereid wat meer te betalen voor nieuwe oogst uit Brazilië", vervolgt Frank. Levarht importeert uit Brazilië de watermeloen (Seedless, quetzali en mini seedless), Piel de Sapo, Yellow Honeydew, White honeydew, Cantaloupe, Galia en Snowball. Het gros van de meloenen wordt geïmporteerd onder het eigen merk Sweet Kiss.



"Collega Gerbert van Egmond heeft zijn meloenenblouse weer dagelijks aan, dus we hebben er zin in!"

Het Braziliaanse seizoen loopt tot eind januari, daarna vervolgt Levarht tot en met eind april volgend jaar achtereenvolgens het overzeese meloenenprogramma met aanvoer vanuit Costa Rica, Honduras, Guatemala en Panama.


 






Voor meer informatie:
Frank Levarht
Levarht
FBlevarht@levarht.nl
www.levarht.nl