Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marlene-appels in Nederland en België gepromoot

Met een campagne op tv en sociale media is VOG, het consortium van Zuid-Tiroolse coöperaties van groenten- en fruittelers voor de productie van handappels, gestart met het promoten van de Marlene-appels in Nederland en België. Het toonaangevende Europese consortium wil hiermee het merk promoten bij zowel consumenten als ondernemers in de sector. 

De promotiecampagne in Nederland was van 21 januari tot 5 februari op tv te zien, in een 20 seconden durende video waarin de geschiedenis van de Marlene-appels wordt verteld. Online is een video van 15 seconden geplaatst op Facebook. In België komt de 'on air'- campagne van 19 februari tot 4 maart op tv. In dezelfde periode is op Facebook, zowel in het Vlaams als in het Frans, een video van 15 seconden te zien. Ter ondersteuning van de campagne zat de afgelopen weken in alle kisten met appels bestemd voor de groothandel en speciaalzaken een speciale brochure (in het Nederlands en Frans) over de video. 


De campagnefoto van de Marlene-appel

Win een reis naar Zuid-Tirol
Wat geeft de Marlene-appels die speciale smaak? De omgeving waarin ze groeien: de Alpen van Zuid-Tirol. Tussen de hoge bergen is het klimaat - met meer dan 300 zonnige dagen en 2.000 uren zonlicht per jaar in combinatie met koude nachten - ideaal voor de appelteelt. Winkeliers en ondernemers in de groenten- en fruitsector krijgen nu de kans om de geboortegrond van de Marlene-appels met eigen ogen te zien. Binnenkort kunnen ze deelnemen aan de wedstrijd 'Win a trip to South-Tirol'. De winnaars krijgen een verblijf aangeboden in de Zuid-Tiroolse valleien midden in de Dolomieten, de plek waar de appels van VOG vandaan komen.
 
Persoonlijke benadering
Gerhard Dichgans, directeur van Consortium VOG: "Nederland en België zijn belangrijke markten voor ons Consortium. De ontvankelijkheid van deze landen is mede te danken aan de goede bestedingscapaciteit van de consumenten, die terecht hoge verwachtingen hebben. Vandaar onze keuze voor een persoonlijke benadering van deze markten in de eigen taal om in te spelen op de individuele behoeften. Met acties gewijd aan de eindverbruiker en de wedstrijd die we met onze Marlene-klanten in België en Nederland organiseren, waarmee de ondernemers in de sector een bezoek kunnen brengen aan de geboortegrond van onze appels, beschikken zij over een extra instrument om niet alleen de appels, maar ook de oorsprong van onze appels te promoten."

Voor meer informatie
www.marlene.it www.facebook.com/marlene.suedtirol

Publicatiedatum: