Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
PND presenteert machine tijdens Fruit Logistica 2018

Kiwi take away, geschild en gesneden

Men neme een kiwi met de juiste rijpheid en een lekkere smaak en stopt deze in een machine. Na 10 seconden staat er een bekertje met heerlijke stukjes kiwi die meteen gegeten kunnen worden.

Deze machine werd, in samenwerking met Zespri, gepresenteerd door het Italiaanse PND tijdens de beurs in Berlijn waar het direct de aandacht van de bezoekers trok.

Bekijk de video



"Het is een machine die bedoeld is voor een goed gedefinieerde doelgroep, bijvoorbeeld voor bars of (sport)clubs die zich richten op voeding en welzijn. De machine werkt uiterst precies en biedt een product van hoge kwaliteit," legt technisch ontwerper van PND Leandro Marzaiuolo uit.



Tijdens verschillende tests met de machine zijn er gele kiwi's van Zespri gebruikt die de juiste rijping hadden. Het is van belang dat het juiste product wordt gebruikt want het zou nutteloos zijn om een machine te hebben die het snijden en schillen tot in de perfectie beheerst terwijl het product van matige of slechte kwaliteit is.



In luttele seconden wordt de kiwi geschild en in blokjes gesneden waarna het direct in een bekertje valt en gegeten kan worden.


Contact:
PND S.r.l.
Via Brancaccio, 11
84018 Scafati (SA) - Italiƫ
Tel.: (+39) 081 850 9368
Fax: (+39) 081 856 5168
Email: info@pndsrl.it
Web: www.pndsrl.it
Publicatiedatum: