Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stabiele perensector in China door samenwerking

"Net als andere leden van de Excellent Fruit Alliance zijn we lid geworden van deze organisatie met de hoop dat we met steun en coördinatie van de Excellent Fruit Alliance een uniform merk met hoge kwaliteit en stabiele prijzen kunnen vestigen. Hiermee kunnen we een geordende markt creëren," zegt Zhang Guozhong van Hejian Zhong Hong Agricultural Produce.

Stafleden inspecteren de boomgaarden


Perenboomgaarden


Hebei-peren in premium verpakking

"Ons bedrijf werd opgericht in 2002. We hebben acht perenboomgaarden, die goedgekeurd zijn door het bureau voor inspectie en quarantaine in Hebei. In totaal hebben we een areaal van 600 hectare. Zes van deze boomgaarden, oftewel zo'n 520 hectare, is samen met lokale partners in gemeenschappelijk bezit. De overige twee plantages hebben een areaal van 80 hectare en zijn volledig ons eigendom. We telen voornamelijk Hebei Ya-peren, Huangguan-peren en Aziatische peren."


Hebei-peren


Hebei-peren


Hebei-peren

"We zijn een breed bedrijf dat fruit teelt, verwerkt, opslaat, importeert en exporteert. Onze peren worden geëxporteerd onder zowel ons eigen merk Mei Yu als onder merken van onze klanten. We exporteren naar het hogere marktsegment van de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa."

Cui Shili
Company: Hejian Zhong Hong Agricultural Produce Co., Ltd.
Phone: +86 138 3270 0061
Publicatiedatum: