Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prins Verpakkingstechniek

Aanbod verpakkingsmachines breidt zich uit

Op de Empack in Mechelen zal Prins Verpakkingstechniek zijn twee nieuwste aanwinsten gaan tonen. Het gaat hier om een nieuwe lage verticale verpakkingsmachine en een machine om pre made pouches af te vullen en sealen. 



Verticale verpakker
Aan de nieuwe verticale verpakker is de afgelopen maanden hard door de engineers van Prins Verpakkingstechniek. Met 38 jaar ervaring op het gebied van verticaal verpakken was er de uitdaging om de perfecte lage verpakkingsmachine te gaan bouwen. Het resultaat is geworden de Prins EVO 300 HS. Een lage intermitterende verticale vorm-, vul- en sluitmachine speciaal ontworpen voor een verpakkingsproces met kleine batch hoeveelheden of verschillende producten in flexibele verpakkingen. Makkelijk snel kunnen wisselen van product is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling. Door zijn hygiƫnische ontwerp en bijna volledige RVS opbouw is hij geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Het compacte ontwerp van de Prins EVO 300 HS maakt het heel gemakkelijk om eventueel in kleine productie locaties te werken. De besturing is doormiddel van een touchscreen en een Siemens besturingssysteem. De Prins EVO 300 HS is zo geconstrueerd dat hij zowel met diverse weeg- en doseersystemen als wel handmatig af te vullen is.



Twee varianten
Deze pre made pouch machine is beschikbaar in twee varianten. Een enkele en dubbele uitvoering. Hij is zeer flexibel en makkelijk om te stellen naar andere typen verpakkingen. Prins Verpakkingstechniek zal de enkele variant op de beurs in Mechelen laten zien.
Publicatiedatum: