Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste zomerappels bij FruitMasters geveild

Telers zijn gestart met de oogst van zomerappels. Daarmee is de hardfruitoogst van 2018 begonnen. Teler De Keijzer uit Heesselt heeft woensdag 26 juli bij FruitMasters in Geldermalsen de eerste zomerappels aangevoerd. De eerste colli Delcorf appels zijn gekocht door Van den Berg uit Zoelen. De opbrengst van de veiling gaat naar de CliniClowns.


Patrick Claassen (M) overhandigt de eerste Delcorf samen met telersvrouw Ada de Keijzer (L) en teler Evert de Keijzer (R).

Stichting Cliniclowns
De Keijzer heeft het totaalbedrag van € 110,- ten goede laten komen aan Cliniclowns Nederland. De doelstelling van Stichting CliniClowns Nederland is het bieden van clowneske afleiding en plezier aan zoveel mogelijk kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap. CliniClowns doet dit in de overtuiging dat dit bijdraagt aan de kwaliteit van leven van deze kinderen. Zieke, gehandicapte en getraumatiseerde kinderen worden als het ware belemmerd in hun kind zijn. Ze bevinden zich in situaties waar lachen, zingen, gek doen, spelen en al die andere dingen die zo horen bij het kind zijn niet vanzelfsprekend zijn en eigenlijk bijna nooit kunnen. De CliniClowns laten kinderen weer even baas zijn over hun eigen situatie, laat ze gewoon weer even kind zijn. Ineens hoeft er niets en kan het alle kanten op, afhankelijk van wat het kind wil en kan.

Publicatiedatum: