Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
+10.000 telers zetten kersen online af

China: Hogere omzet voor Yantai-kersen door e-commerceplatform

"Het kersenseizoen van dit jaar is afgelopen. De omzet was over het algemeen voldoende. Door de weersomstandigheden was de totale kersenopbrengst in Yantai met 20% afgenomen. Daardoor was de prijs op de markt iets hoger dan normaal," aldus een kersenteler uit Yantai.


Een kersenteler in Yantai

"Mijn plantage is gevestigd in Yantai in de regio Shandong. Kersen van hoge kwaliteit worden door bedrijven als Shunfeng en EMS naar Chinese steden gestuurd via ons eigen e-commerceplatform, Kangleyuan. Op dit moment zijn onze grootste markten onder andere de grote Chinese steden, zoals Sjanghai, Beijing, Guangzhou en Shenzhen."


Verpakte kersen uit Yantai 

"Er zijn meer dan 10.000 telers in Yantai die hun kersen online op de markt zetten. Tijdens het seizoen zijn er steeds meer handelaren die via online platforms hun activiteiten in de kersensector ontplooien. In het begin waren dit vooral tussenhandelaren en supermarktketens, maar in de afgelopen jaren zijn er ook steeds meer coöperaties en geprivatiseerde plantage-eigenaars op deze manier actief geworden."

Kersen in Yantai

"Voor 2012 was de logistiek voor ons een beperkende factor. De grote markten voor kersen uit Yantai zaten toen in het noorden van China. Het was toen nog erg lastig om regio's te bereiken die verder weg zaten dan Sjanghai, Zhanjiang en Jiangsu. Met name in de laatste jaren is dankzij de snelle ontwikkeling van online platforms de vraag vanuit Guangdong, Hunan en Hubei in rap tempo toegenomen. Zodoende zijn er tijdens het kersenseizoen in Yantai ook meer vrachtwagens met middelen voor koelopslag beschikbaar."

Webstore: Kangleyuan
Website: https://weidian.com/?userid=918100750&wfr=wx_profile
WeChat ID: xinxin811002
Publicatiedatum: