Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Oprichten brancheorganisatie voor fruit is een must"

Tholen - Luc Borgugnons, hoofdbestuurder van Boerenbond heeft een idee om de hardfruitsector sterker te maken. "In de toekomst is de oprichting van een brancheorganisatie een must. We kunnen dan zo met de hele keten samenwerken en sterker staan. Ik hoop dat er dan een einde komt aan politieke spelletjes waar de spelers de dupe van zijn", is zijn mening.



Telers - handel - retail

Volgens hem zou het de bedoeling zijn dat deze nieuwe branchevereniging telers, handel en retail verenigt. "Zij kunnen in overleg met de overheid maatregelen treffen die de sector vooruit zal helpen. Bij dezen doe ik een oproep aan die partijen om een samen rond de tafel te zitten."

Hij hoopt dat de hardfruitsector erover na gaat denken. "Bij elkaar weten deze partijen veel meer dan alleen de fruitteler zelf. We moeten telen wat de consument vraagt en wie weet dat? De retail. Deze samenwerking zal voor veel voordelen zorgen. Met name richting de overheid kunnen we als één sterk blok naar buiten treden. We kunnen hier nog doelgerichter in samenwerken."

Voor meer informatie:
Luc Borgugnons
Borgugnons-Knops
borgugnons.luc@telenet.be
T: 0032495774613
F: 003216772695