Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Primeur voor kiwi’s in ecopunnet bij Cool Port Packing Rotterdam

Op 12 juni zijn bij Cool Port Packing Rotterdam de eerste activiteiten gestart. De kiwi's die zij in ecopunnet verpakt hebben, hadden de primeur. De eerste verpakwerkzaamheden voltooiden zij vanuit het gloednieuwe pand van Kloosterboer, waar zij onlangs hun inhouse om- en verpakstation gevestigd hebben.



Ontelbare verpakmogelijkheden
Cool Port Packing Rotterdam verpakt groente en fruit naar de wens van de klant. De eerste opdracht die zij kreeg, was het ompakken van kiwi's van bulk naar ecopunnet. Ook kiwi's of ander fruit laten verpakken, informeer dan via telefoonnummer +31 (0)10-3132786.



Versheid en kwaliteit
Kiwi's verdienen een speciale behandeling en dat weten de medewerkers van Cool Port Packing Rotterdam. Net als haar klanten streeft het bedrijf naar een perfecte kwaliteit van groente en fruit. Door continue ontwikkeling van machines, methodes en werkwijze zorgt zij dat zij deze versheid en kwaliteit kan blijven waarborgen.



Duurzaam verpakken
Alle werkzaamheden voert zij in de Waal-Eemshaven van Rotterdam. Cool Port Packing Rotterdam verpakt en verzorgt het volledige proces van sorteren, ompakken, verpakken en labelen.


Publicatiedatum: