bij Vitacress

Hagens Verpakkingen levert 10 miljoenste doos van de band

Bij de firma Hagens Verpakking liep deze week de 10.000.000e doos van het jaar van de band. Een mijlpaal voor deze nog jonge firma. Hagens Verpakking werd opgericht in 2013. In het eerste jaar van het bestaan werden een kleine
5 miljoen dozen opgezet. De afgelopen 3 jaar groeide het bedrijf gestaag.
Zo werd het machinepark uitgebreid van 5 naar 15 opzetmachines. Deze uitbreiding zorgde ervoor dat Hagens Verpakking vrijwel elke gewenste doos kan opzetten.
Hierdoor kon het bedrijf de afgelopen jaren diverse nieuwe klanten begroeten, met als voorlopig hoogtepunt, het overschrijden van de grens van 10 miljoen dozen.
Volgens eigenaar Dennis Hagens zit er nog voldoende rek in het bedrijf om nieuwe klanten op maat te kunnen bedienen.Firma Hagens Verpakking zit gevestigd op het ZON Freshpark terrein in Venlo De 10 miljoenste doos werd geleverd bij de firma Vitacress. Deze firma verpakt diverse soorten kruiden en is ook gevestigd op het ZON Fresh Park. Gevraagd naar het geheim van het succes zegt Dennis Hagens; Een scherp opzettarief, gecombineerd met snelle levertijden en luisteren naar de wensen van de klant. "We hebben van alle dozen die we opzetten een auto op voorraad zodat er bij een spoedgeval direct geleverd kan worden."

Voor meer informatie:
Hagens Verpakkingen
Venrayseweg 102 G
5928 RH Venlo
Mob: 0648284623
dennis@hagensverpakkingen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven