Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaans kakiseizoen in volle gang

Eind oktober werd in Huelva begonnen met de oogst van Sharoni kaki's en de vooruitzichten zijn prima. Dankzij de gunstige weersomstandigheden is de oogst zowel qua volume als kwaliteit uitstekend waardoor consumenten tot februari van dit product zullen kunnen genieten.


"Sharoni is wereldwijd bekend als het zoetste en smakelijkste kakiras. De vrucht is pitloos en heeft een vezelrijke, vlezige textuur, een goede samenstelling en kan vers gegeten worden. De kleur is feloranje en de textuur verandert van knapperig naar zacht afhankelijk van de rijpheid waarbij de verfijnde smaak behouden blijft," legt Juan Doler uit. Sharoni kaki's hebben bovendien een hoge voedingswaarde en zijn rijk aan anti-oxidanten. Het is een een oude vrucht die prima past in een gezond en modern voedingspatroon."


INTERTERRA vermarkt de totale productie van de Grupo Medina, de grootste Sharoni producent in Europa. "Onze faciliteiten zijn gevestigd in Lepe en beschikken over keurmerken zoals GlobalGAP, BRC en IFS. Hier worden de kaki's verder verwerkt en gedistribueerd. We hebben de controle over de hele productieketen waardoor wij de kwaliteit en duurzaamheid van het proces kunnen garanderen." 

 

"Momenteel worden onze merken Sharoni en Medina erkend op de grootste internationale afzetmarkten. In de ruim veertig jaar van haar bestaan heeft Grupo Medina zich voortdurend beziggehouden met onderzoek, ontwikkeling en innovatie en heeft zij zich altijd sterk gericht op klanttevredenheid," aldus Doler.

 
Voor meer informatie:
Juan Doler
GRUPO MEDINA
Finca Valdeluz-Ctra Huelva-Ayamonte km122
Lepe, Huelva. Spain
T: +34 959383126
info@medinagroup.es
www.medinagroup.es
Publicatiedatum: