Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Chinese Singlesdag

Verkoophit op Alibaba: Chileense kersen

In China hebben Chileense kersen voor Alibaba opnieuw een grote rol gespeeld in de Singlesdagverkoop. De elektronische handelsgigant maakte een bruto-omzet van 120,7 miljard renminbi (16,52 miljard euro) tijdens de winkelfeestdag die op 11 november gevierd wordt.

De Chileense vereniging van fruitexporteurs, ASOEX, bundelde dit jaar haar krachten met Alibaba en Fruta Cloud voor het bevorderen van de ideale teeltomstandigheden en geavanceerde technologie voor de kersen uit Chili. Op 11 november ging ook het Chileense kersenseizoen en ASOEX marketingseizoen van start.

Singlesdag staat bekend om z'n enorme kortingen, maar voor een lage prijs is de Chinese consument wel op zoek naar een premiumproduct. "Mr. Fresh en Fruta Cloud kwamen voor het eerst met supergrote Chileense kersen met een doorsnee van 30 mm. Die waren snel uitverkocht, al voordat het festival begon. De kersen uit Chili eindigden daardoor als het product met de hoogste brutowinst in de categorie versproducten. Er is echt steeds meer vraag naar premiumproducten op het Tmall-platform van Alibaba", aldus de CEO van Fruta Cloud, George Liu.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven