Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marien Sinke, Exsa Europe:

"Positieve afronding Grieks druivenseizoen"

Een periode van extreem warm weer en later van regen heeft ervoor gezorgd dat Exsa Europe het Griekse druivenseizoen eerder zal afsluiten dan gebruikelijk. "Ondanks deze omstandigheden kunnen we tot op heden positief terugkijken op een goed seizoen", geeft Marien Sinke aan. "Het seizoen begon erg goed maar later in het seizoen werd de kwaliteit iets minder door regenval. Dit zorgde er mede voor dat de druiven sneller geoogst werden."



Ondanks een korter seizoen heeft Exsa Europe haar druiven goed op de markt kunnen zetten. "Onze premium selectie 'Exsa Gold' is zelfs meer van geproduceerd. De Exsa Gold druiven, verpakt in paper bags, krijgen steeds meer afzet in de markt. Qua prijzen is het dit jaar 'meer stabiel' is dan vorige jaren", zegt Marien. "We zijn blij met de sterke partners waarmee we samenwerken in Griekenland. Dit is het derde jaar alweer dat wij verpakken onder ons Exsa merk en ieder jaar groeien we hierin."

Video
Om klanten en consumenten te informeren, heeft Exsa Europe een video laten produceren in Griekenland. "Wij willen graag de bron laten zien waar het allemaal tot stand komt, het proces van A tot Z in beeld brengen, dit kan alleen door een schitterende videoproductie te laten maken. Deze video maakt deel uit van het "EXSA meet the grower concept". Hierin laat Exsa jaarrond een kijkje in de keuken zien van haar eigen productie en deticated partners," aldus Marien.



Voor meer informatie:
Exsa Europe B.V.
D'Oultremontweg 16c
5154 PD Elshout
Tel.: +31 88 735 0011
marien.sinke@exsaeurope.com
www.exsaeurope.com

Publicatiedatum: