Leuke draagtas voor peren

Perenproducent Duckwall Fruit Company uit het Amerikaanse Oregon zal tijdens de PMA Fresh Summit in Orlando zijn nieuwe draagtas voor peren (900 gram) presenteren. 

De verpakking werd ontworpen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van retailers naar draagtasverpakkingen, die al bij verschillende productlijnen een succes zijn gebleken.De tas is beschikbaar voor alle perenrassen die Duckwall Fruit Company levert, maar zal voornamelijk gebruikt worden voor het verpakken van de rassen Anjou, Bosc en Red Anjou. De draagtas heeft een inhoud van 900 gram en is voorzien van een foto van de Hood River Valley in Oregon, één van de belangrijkste perenteeltgebieden in de Verenigde Staten.

"Ik vind dat onze peren er prima uitzien in de nieuwe draagtasverpakking. Ik snap waarom dit soort verpakkingen steeds populairder wordt. De draagtas ziet er aantrekkelijk uit en bovendien kan de consument het fruit goed zien door het grote transparante venster," vertelt Ed Weathers, sales manager van Duckwall. "We hebben ook het 'Check the neck for Ripeness' logo van het USA Pear Program vermeld, zodat de consument weet wanneer de peren rijp zijn om gegeten te worden," vervolgt Weathers. 

Tijdens het feestseizoen kan de draagtas gebruikt worden als een mixverpakking voor verschillende rassen, waardoor deze een feestelijk tintje zal krijgen vanwege de verschillende kleuren en smaken. Aan klanten van bovengenoemd programma kan Duckwall ook voorbehandelde peren in deze verpakking leveren.

Duckwall Fruit Company is één van de grootste perenverpakkers in de Verenigde Staten. Op 30 september sloten zij hun perenoogst af, twee weken eerder dan gebruikelijk.

Contact: 
Ed Weathers
Duckwall Fruit Company
Tel: 541-354-1694

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven