Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruitliefhebbende grizzlybeer bezoekt Canadees teeltbedrijf

Eerder deze week bracht een grote grizzlybeer een bezoekje aan een Canadees teeltbedrijf om zich tegoed te doen aan heerlijk fruit. Elk House Farm in Sechelt, Brits-Columbia, deelde op Facebook een video-opname van de beer die fruit aan het eten is naast een boomtak die hij waarschijnlijk van de boom had afgeslagen. Een van de honden van het bedrijf probeerde de beer af te schrikken, maar het geblaf was niet afschrikwekkend genoeg om de beer van zijn snacks af te houden.


Nu de warmere maanden op hun einde lopen, slaan de beren voedsel op voor de aanstaande lange winter. Ze kunnen dan agressiever worden in hun poging voedsel te vinden. Een ambtenaar bevestigde op zijn Facebookpagina dat het inderdaad om een grizzlybeer ging ondanks het feit dat grizzlyberen gewoonlijk niet worden gezien in Sechelt (Sunshine Coast). De beer heeft tot nu toe geen agressief verdrag naar mensen vertoond. De ambtenaren hebben vallen in het gebied geplaatst om conflicten met de beer te voorkomen."

Source: mashable.com
Publicatiedatum: