Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
voor kwaliteitscontrole en bewaking van de ingekochte partijen

4Fruit Company gebruikt Tracy QR-app



4Fruit Company B.V. is een importeur van Groenten en Fruit en gebruikt sinds december 2015 de APP: Tracy QR voor de controle en bewaking van de kwaliteit van de ingekochte partijen. Eerst worden de aanvoerdetails van de importpartijen automatisch naar Tracy gestuurd. Daarna kan de kwaliteitsregistratie beginnen door met de APP kwaliteitsvragen te beantwoorden en foto's te maken. Alles wordt veilig opgeslagen in de cloud. Het maakt het niet uit de klant tien- of honderdduizenden foto's wilt maken! Nadat de keuring is voltooid, is het kwaliteitsrapport in luttele seconden bij de leverancier. Verzending vindt plaats via Tracy's eigen mailsysteem in de cloud, waardoor het eigen mailsysteem niet vol raakt.

Bij 4Fruit wordt als laatste stap ook nog het kwaliteitscijfer per partijartikel teruggegeven aan het handelspakket Profix, waardoor men bij het afrekenen van een partij precies kan zien hoe de kwaliteit was bij binnenkomst. Per artikelgroep gelden andere kwaliteitsmetingen en vragen. Deze vragen kan de kwaliteitsmanager van 4Fruit zelf bepalen en instellen. Het keuren zelf gebeurt op een mobiel apparaat, zoals een tablet of smartphone. De APP kun je vinden en downloaden in de Google Playstore onder de naam "Tracy QR". Tracy QR kan naast Profix ook met andere AGF handelspakketten worden gekoppeld. Het kan ook eenvoudig gegevens ontvangen uit Excel.



Geen internet nodig tijdens de kwaliteitsregistratie.
Als de APP eenmaal is geladen, is alle informatie van alle partijen beschikbaar en kan de kwaliteitsregistratie beginnen. Er hoeft op dat moment geen internet te zijn. Dit biedt een groot voordeel, omdat Telefonie of WIFI niet altijd overal beschikbaar is.

Voor meer informatie:
Tracy Data Solutions
ABC Westland 670
2685 DH Poeldijk
Tel: +31 10 744 18 13 | Mob: +31 6 53 19 74 06
rick@tracy.nu
www.tracy.nu
Publicatiedatum: