Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mark de Deugd, FruitMasters:

"Met nieuwe waxlijn voor appelen verbreden we onze afzetmogelijkheden"

Tholen - Fruitmasters nam deel aan de Fruit Logistica in Berlijn met een nieuwe stand. In de stand van Fruitmasters werd het volledige aanbod van vers fruit gepresenteerd aan bestaande én potentiële klanten; van het Hollandse hard- en zachtfruit in diverse verpakkingen tot aan het volledige importpakket. Daarnaast was er ruime aandacht voor de noviteiten zoals de Migo-peer en de gewaxte appels.


Links de gewaxte Kanzi-appel en de Migo-peer, rechts Mark de Deugd

Vraag naar Migo
De nieuwe peer Migo was dit jaar voor het eerst als merk aanwezig op de stand van Fruitmasters. In Nederland wordt Migo geteeld door Fruitmasters-telers en exclusief door Fruitmasters op de Nederlandse markt geïntroduceerd. "Begin september is Migo gelanceerd. Vervolgens lag de eerste oogst van Migo begin november in het schap. Migo krijgt meer naamsbekendheid. Dat bleek wel uit de interesse in deze peer tijdens de Fruit Logistica", vertelt Mark de Deugd.



Verbreden van afzetmogelijkheden
Gewaxte appelen, in Nederland zie je ze nog bijna niet, maar buitenlandse afnemers zijn er dol op. Daarom schafte Fruitmasters afgelopen december een nieuwe machine aan om appels te waxen. "Deze lijn verbreedt ons productaanbod en breidt onze afzetmogelijkheden uit", vertelt Mark de Deugd. "We zien vooral kansen voor Jonagold, Red Prince en Kanzi. We draaien sinds kort met de nieuwe lijn en zien veel interesse. De Fruit Logistica is een mooie gelegenheid om te laten zien dat we dit ook kunnen bieden. De eerste gewaxte appels zijn reeds verkocht."



Voor meer informatie:
FruitMasters
Mark de Deugd
tel. 0345 – 578 836
m.dedeugd@fruitmasters.nl
www.fruitmasters.nl