Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heemskerk ontwikkelt maaltijd in zak

Gezond en vers eten wordt steeds belangrijker. Ook voor kleine huishoudens waar niet altijd de tijd en inspiratie is om zelf een verse maaltijd samen te stellen. Om die reden ontwikkelde Heemskerk fresh & easy een concept wat hierop inspeelt. Het gaat om 4 complete maaltijden met groente, vlees, saus en pasta of aardappelen, die binnen 10 minuten op tafel staan.

Het concept is ontwikkeld onder de naam Easy Chef en bestaat uit een Chinese, Italiaanse, Mexicaanse en Hollandse variant. De producten bevatten alle ingrediƫnten voor een volwaardige maaltijd en natuurlijk mogen daarin 2 ons verse groenten niet ontbreken. Bij de ontwikkeling is gekeken naar de richtlijnen, die er zijn voor een gezonde maaltijd en zijn er geen kunstmatige geur- en smaakstoffen gebruikt. Ook de smaak en een aantrekkelijke verpakking waarin het product goed zichtbaar is, zijn vanzelfsprekend belangrijke aandachtspunten geweest bij de ontwikkeling. Hierdoor zijn er vier heerlijke complete maaltijden ontstaan. De maaltijden worden gepresenteerd in een blokzak.

Heemskerk kijkt naar foodontwikkelingen, maar houdt ook de demografische ontwikkelingen in de gaten. De groeiende groep 1-persoonshuishoudens en de vergrijzing zijn thema's, die het Rijnsburgse bedrijf meeneemt in haar productontwikkeling.


Accountmanagers Frank Zuydervliet en Mark de Vries in de keuken van Heemskerk. 

Hoewel het bedrijf van oorsprong gericht is op het snijden, wassen en verpakken van groenten, heeft het tegenwoordig steeds meer de focus op het leveren van convenience producten en concepten aan retailbedrijven en fastfoodservice. Zo worden er sinds 2007 maaltijdsalades geproduceerd in Rijnsburg en vervijfvoudigde het bedrijf dit jaar de high care ruimte waar ook maaltijden en minisalades gemaakt worden. Vanaf dit jaar behoort tevens gesneden fruit tot het productportfolio.
Voor meer informatie over het concept 'maaltijd in zak' kunt u contact opnemen met Frank Zuijdervliet (f.zuydervliet@wheemskerk.nl) en Mark de Vries (m.devries@wheemskerk.nl).

www.wheemskerk.nl
Publicatiedatum: