Automato (Stoffels Tomaten), Enjoya (TNI), sla-oogster (Hortiplan) en Perupa's (HZPC)

Nominaties Fruit Logistica Innovation Award bekend

De nominaties voor de Fruit Logistica Innovation Award 2016 zijn weer bekend gemaakt. De tien innovaties zullen op de beurs in Berlijn weer tussen hal 20 en 21 worden tentoongesteld. Op de laatste beursdag, 5 februari, wordt de winnaar bekend gemaakt. Nederland en België zijn weer goed vertegenwoordigd in de noviteiten met de Automato van Stoffels Tomaten, de Enjoya van TNI, de sla-oogster van Hortiplan en de Perupa's van HZPC.

Uit zestig aanvragen zijn de volgende tien noviteiten genomineerd.


Automato – Stoffels, België
Automaat voor het verkooppunt: Verschillende soorten cherrytomaten rollen uit drie vakken rechtstreeks in de boodschappentas.


Enjoya – Terra Natura International, Nederland
Een unicum: een geel-rode gestreepte paprika.


Genuine Coconut – World´s Coconut Trading, Spanje
Ongecompliceerd genoegen: Een bio-kokosnoot met een gepatenteerde opening en rietje.


Harvest Automation – Hortiplan, Nederland
Systeem voor de volledige automatische oogst van sla..


Kitchen Minis-Tomato – Northern Greens, Denemarken
Een cherrytomatenplant voor op de vensterbank bij u thuis, die tot 150 vruchten voortbrengt.


Outspan Sam – Capespan, Zuid-Afrika
Een campagne voor kinderen waarin onder andere door middel van video's wordt beschreven hoelang de weg is tot fruit bij hen thuis ligt.


Parmentine´s Cup – Parmentine, Frankrijk
Bekers met 250 gram geboorde aardappelen om in de magnetron te bereiden. Verkrijgbaar in twee varianten, een met basilicum-tomaten- en een ander met knoflook-kwarksaus.


Pearl Herbs – 2BFresh, Israël
Ideaal als garnering en als bijgerecht: Minuscule kleine verse kruiden in tien verschillende variëteiten.


QualyCheck – HortKinetix, Duitsland
Een app, waarmee tijdens de inspectie van waren een rapport kan worden gegenereerd en via uw smartphone wordt verzonden.


WOW! Colourful Perupas – HZPC Holland, Nederland
Meerdere nieuwe aardappelrassen, die zijn gebaseerd op oorspronkelijke varianten uit de Andes. Deze verschillen van elkaar in smaak, structuur en kleur.

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven