Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VOG start reclamespots

In Italiƫ verschijnen de Marlene appelen uit Zuid-Tirol weer op tv met reclamespots op nationale zenders en webcampagnes waarbij men deel kan nemen aan een prijzenspel.De tv-reclames worden tot en met 17 oktober op diverse zenders uitgezonden en er zijn twee versies te zien: de 15-seconden-spot met de appelboom van Marlene en de 10-seconden-spot die aan de 5 bekendste appelrassen is gewijd.

Tot de communicatieactiviteiten van de VOG tijdens deze herfst hoort ook het prijzenspel 'Win! Marlene', dat op 7 september van start is gegaan en tot juni 2016 zal duren. De hoofdprijs die te winnen valt is een innovatieve Audi A3 Sportback e-tron met hybride-aandrijving. Op de belangrijkste Italiaanse internetportalen zijn vanaf 28 oktober ook Marlene-banners te zien. Parallel hieraan lopen er ook SMS-, Google AdWords- en Facebook Ads-campagnes, en worden er zolang het prijzenspel loopt dingen gepost op de Facebook-pagina van Marlene.

Bron: VOG
Publicatiedatum: