VOG start reclamespots

In Italië verschijnen de Marlene appelen uit Zuid-Tirol weer op tv met reclamespots op nationale zenders en webcampagnes waarbij men deel kan nemen aan een prijzenspel.De tv-reclames worden tot en met 17 oktober op diverse zenders uitgezonden en er zijn twee versies te zien: de 15-seconden-spot met de appelboom van Marlene en de 10-seconden-spot die aan de 5 bekendste appelrassen is gewijd.

Tot de communicatieactiviteiten van de VOG tijdens deze herfst hoort ook het prijzenspel 'Win! Marlene', dat op 7 september van start is gegaan en tot juni 2016 zal duren. De hoofdprijs die te winnen valt is een innovatieve Audi A3 Sportback e-tron met hybride-aandrijving. Op de belangrijkste Italiaanse internetportalen zijn vanaf 28 oktober ook Marlene-banners te zien. Parallel hieraan lopen er ook SMS-, Google AdWords- en Facebook Ads-campagnes, en worden er zolang het prijzenspel loopt dingen gepost op de Facebook-pagina van Marlene.

Bron: VOG

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.