Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Leon van den Hombergh: "Dit jaar iets groter aanbod"

Trend pitloze mini-watermeloenen zet door

De trend naar steeds kleinere watermeloenen is al enige tijd in gang, maar lijkt zich nu met de 'personal watermeloenen' versterkt door te zetten. "Na het succes van afgelopen seizoen, hebben we dit seizoen gelukkig een iets groter aanbod aan deze mini-watermeloenen", aldus Leon van den Hombergh van Frankort & Koning. "Onze Braziliaanse partner Agricola Famosa heeft de pitloze mini-watermeloen verder ontwikkeld en nu al zien we dat brixwaardes en smaak op een nog hoger niveau liggen dan voorgaande jaren."



"Ook de kenmerkende hoge vitaminewaardes zijn behouden en met de lage caloriewaardes past de watermeloen in vrijwel ieder dieet. Het grote voordeel van deze mini-watermeloen zien we terug bij de verkoop. De consument is eerder geneigd om deze watermeloen mee te nemen. De verkoopprijs per stuk is een stuk attractiever en ook in het winkelschap kan de detaillist beter met de kleinere vrucht uit de voeten. De gemiddelde vrucht weegt momenteel tussen de 1500 en 2000 gram en wordt in een 10 kg doos gepakt. Het pitloze vruchtvlees is mooi helder rood en stevig. Vanaf week 41 zullen we wekelijks deze miniwatermeloenen ontvangen."

Voor meer informatie
Leon van den Hombergh
Frankort & Koning
Venrayseweg 126
5928 RH Venlo
Tel: +31 (077) 389 72 72
Fax: +31 (077) 382 61 34
www.frankort.nl

Publicatiedatum: