Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dalian Tianbao Green Foods verkoopt naar markten in Zuidoost-Azië

Chinese importeur richt zich nu ook op Tasmaanse kersen en Chileense avocado's

Tholen - "We exporteren jaarlijks 3.000 ton groenten en fruit. Onze belangrijkste bestemmingen zijn Zuidoost-Aziatische markten, waaronder India, Singapore en Sri Lanka. We hebben onze eigen logistieke koudeketen en zijn dus een volledig geïntegreerd bedrijf, iets wat veel voordelen oplevert. We beschikken over een koelopslagfaciliteit in de haven van Dalian en 40 koelvrachtwagens," aldus Baggio Wang, import- en exportmanager van Dalian Tianbao Green Foods.


Dalian Tianbao Green Foods importeert bananen vanuit de Filipijnen en Ecuador voor de Chinese markt.

"Wat betreft import zijn we gespecialiseerd in bananen, Red Globe druiven, durian, sinaasappelen en kiwi's. Onze kiwi's komen uit Chili. Jaarlijks importeren we 4.500 ton fruit en we willen ons productaanbod uitbreiden. Binnenkort hopen we te beginnen met het importeren van kersen uit Tasmanië en avocado's uit Chili."

"Onze bananen komen van de Filipijnen en uit Ecuador. Prijzen variëren afhankelijke van het moment in het jaar. In november en december worden de grootste volumes geïmporteerd. 's Zomers is er voldoende binnenlandse productie beschikbaar en zijn de prijzen lager. We verkopen de bananen onder ons eigen merk Tianbao."


Baggio Wang van Dalian Tianbao Green Foods 

"Onze geïmporteerde producten worden op dit moment aan groothandelaren en supermarkten in het noordoosten van China afgezet. We zijn bovendien bezig met het creëren van verkoopkanalen in Peking, Sjanghai en GuangZhou."

"De nationale import is dit jaar lager dan vorig jaar, zowel in volume als in waarde. Een zwakke Yuan en onstabiele marktomstandigheden zijn hier de belangrijkste redenen voor. De import- en exportmarkt zal hoe dan ook blijven groeien."

Dalian Tianbao Green Foods is beursgenoteerd op de Shenzhen Stock Exchange. Het bedrijf importeert en exporteert via de haven van Dalian, in het noorden van China. Deze haven heeft handelsverbindingen met ruim 300 havens in 160 landen over de hele wereld. Er zijn 68 internationale en binnenlandse routes voor containerschepen. 

Voor meer informatie: 
Baggio Wang
Dalian Tianbao Green Foods Co., Ltd.
Tel: +86 411 3933 0276
Publicatiedatum: