Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Koken met koolraap

Nieuwe AGF-concepten op PMA Foodservice Expo

Mann Packing heeft een 'groentenfeestje' tijdens de PMA Foodservice Expo dit jaar met het thema Viva La Veggies. Mann's Veggie Power Blend is één van de nieuwe items op de show. De blend speelt in op trends op het gebied van ingrediënten als broccoli, bloemkool, wortels, spruitjes, boerenkool, radijs en gele bieten en wordt gesneden aangeboden. Het product is een explosie een kleur en de blend is breed inzetbaar.

Mann introduceert tevens een speciale variëteit van Jumbo koolraap. Deze grotere variëteit levert meer producten dan de huidige kleine varianten en houden hun smaak en textuur. Koolraap is verwant aan de broccoli, bloemkool en de spruiten. De stand van Mann, stand nr 139, heeft ook kopieën van het boek 'Chef's Guide to Kholrabi' de bezoekers kunnen de de #kohlrabicraze gebruiken op sociale media.

Chefkok Brian Copp, van het Montrio Bistro in Monterey (Californië), serveert stukjes van de Jumbo koolraap en de Mann's Veggie Power Blend. Het koolraaprecept van Jumbo maakt kans als finalist in de PMA Foodservice Sensory Experience wedstrijd. Mann's inzendingen vielen ook vorige jaren in de prijzen.

Mann deelt de hoogtepunten van de laatste trends op AGF-gebied in het onderzoeksrapport dat uitgevoerd werd door Technomic. Afgelopen jaar presenteerde het bedrijf de cijfers van een soortgelijke studie op gebied van klanttevredenheid bij sla in de gastronomie.

Kijk voor meer informatie over Mann Packing op veggiesmadeeasy.com.
 
Publicatiedatum: