Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

OPAL appel populair in VS


De Opal appel rondt op dit moment zijn succesvolle vijfde seizoen af, waarin afzet en volume stegen met dubbele cijfers. De Opal won nationaal aan populariteit en zag zijn omzet met 65% stijgen ten opzicht van vorig jaar, terwijl het volume tijdens het seizoen met 85% toenam. De langere verkrijgbaarheid van de Opal droeg bij aan de stijging van het afgezette volume. Daarnaast zorgde de marketingcampagne, die door middel van sampling, evenementen en mond-op-mondreclame ruim 1,1 miljoen mensen bereikte, voor een grotere afzet. 



Opal appelen worden in Washington geteeld door Broetje Orhards en verkocht door FirstFruits Marketing. Het zijn de gele kleur en de smaak, die deze kruising tussen Topaz en Golden Delicious doen onderscheiden. Het ras is niet genetisch gemodificeerd en wordt niet bruin na snijden. Dit seizoen verscheen de Opal in november voor het eerst op de markt. 

Voor meer informatie: 
Paj Ann Herr 
Golden Sun Marketing 
(763) 951-2005 
Publicatiedatum: