Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Peter van der Sandt, Coolfresh International:

"15% meer Spaans steenfruit verwacht"

Cool Fresh Spanje heeft een nieuwe campagne 'Mira, Sonrie, Saborea y Disfruta' gelanceerd, of wel Zie, Lach, Proef en Geniet'. "We willen onze consumenten laten zien dat onze verse producten alle zintuigen raken. Onze producten zijn gerijpt in de zon en zien er zo aantrekkelijk uit dat je vanzelf gaat glimlachen en de smaak is beter dan van producten, die van ver heel ver moeten komen", vertelt Paco Serrano.



Binnen Nederland is Peter van der Sandt van Cool Fresh International, verantwoordelijk voor de coördinatie van de vraag en aanbod van het steenfruitseizoen. Hij verwacht 15% meer steenfruit dit seizoen in vergelijking met het seizoen 2013/14. Wij zijn ontzettend optimistisch over de kwaliteit van Spaanse abrikozen, perziken en nectarines dit seizoen. We verpakken het fruit onder ons merk BonJus, waarmee we werken met geselecteerde telers."

Productspecialist Enrique Ezcurdia van Cool Fresh Espana, zegt dat hij en Paco ook klaar zijn om de 'Chinese uitdaging' aan te gaan als de Chinese markt open gaat voor Spaanse producten. "In 2014 waren we het eerste Spaanse bedrijf dat citrus naar China mocht exporteren onder een protocol ondertekend in 2005. Deze producten waren ook onder het merk BonJus verpakt. Wij zijn ervan overtuigd dat Chinese consumenten net zo positief zullen staan tegenover BonJus steenfruit en druiven".

Voor meer informatie:
Paco Serrano/Enrique Ezcurdia Peter van der Sandt
AgroMarketing Cool Fresh Espana SRL  Cool Fresh International BV
Tel: + 34 963 495 728 Tel: + 31 88 3 777 111
info@coolfreshspain.com peter@coolfresh.nl


 
Publicatiedatum: