Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Banken Champignons genomineerd voor titel EY Accelerating Entrepreneur Of The Year 2015

Banken Champignons is op 19 maart 2015 door Ernst & Young (EY) genomineerd voor de titel EY Entrepreneur Of The Year 2015 in de categorie Accelerating Entrepreneur Of The Year. Met deze nominatie wordt Banken Champignons gezien als een onderneming die met haar visie en leiderschap anderen inspireert en motiveert, risico's durft te nemen en vastberaden en gedreven is.

The Entrepreneur Of The Year verkiezing
De Entrepreneur Of The Year verkiezing, een initiatief van Ernst & Young, reikt jaarlijks de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld uit in ruim 50 landen. The Entrepreneur Of The Year award gaat naar de beste ondernemers van het jaar. De ondernemers die het beste uit zichzelf en hun omgeving halen maken het verschil en zijn belangrijk voor de economie volgens Ernst & Young. Met dit initiatief wil Ernst & Young de bedrijven met vernieuwend ondernemerschap in de spotlights zetten en hun aanmoedigen om het beste uit zichzelf, klanten en medewerkers te halen.

Accelerating Entrepreneur Of The Year 2015
Banken Champignons behoort tot de in totaal 28 geselecteerde succesvolle, innovatieve en inspirerende ondernemingen en is geselecteerd voor de top 10 in de categorie Accelerating Entrepreneur Of The Year 2015. Banken Champignons is geselecteerd op basis van haar haar ambitie, passie en overtuiging evenals haar innovatiekracht en persoonlijke integriteit en invloed. Ook de financiƫle prestaties, visie en strategische richting, het MVO beleid en de (inter)nationale impact van het bedrijf spelen een rol in deze selectie.

Bekendmaking winnaars tijdens galafinale
The Entrepreneur Of The Year verkiezing wordt ondersteund door het ministerie van Economische Zaken, de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen en VNO-NCW. Na verschillende selectierondes, een bedrijfsbezoek en een uitgebreid juryproces met onder andere een elevator pitch door de genomineerden worden de finalisten uitgenodigd voor de galafinale op 3 oktober 2015. Tijdens dit gala worden de winnaars van 2015 bekend gemaakt. Banken Champignons ziet de nominatie voor Accelerating Entrepreneur Of The Year 2015 als een mooie erkenning voor haar vooruitstrevende beleid.

Publicatiedatum: